Catering na Wielkanoc 2024

Mamy przyjemność zaprosić Państwa do składania zamówień na potrawy wielkanocne. W tym celu przygotowaliśmy ofertę, którą starannie dobraliśmy, aby bez trudu mogli się wszyscy cieszyć tą świąteczną chwilą.
Nasze wyroby wyróżniają się wybitnym smakiem, wysoką jakością i starannością wykonania. Szczególnie polecamy wyśmienite pasztety z gęsi, zająca i dzika. Jesteśmy również producentem wyrobów jarskich takich jak: pasztet z dyni, pasztet z soczewicy czy pysznych gołąbków boczniakami. Na świątecznym stole nie może także zabraknąć mazurka na kruchym cieście z kajmakiem.
Życzymy smacznych świąt Wielkiejnocy ze Skarbami smaku.

Oferta dań na Wielkanoc

Przystawkicenajm.
Tymbaliki drobiowe BIO 220g18,50zł/szt.
Nóżki wieprzowe 220g16,50zł/szt.
Pasta z makreli z jajkiem i szczypiorkiem 100g13,50zł/szt.
Sałatki
Sałatka z jaj ekologicznych 300g wege21,00zł/szt.
Sałatka jarzynowa 500g wege36,00zł/szt.
Warzywa grillowane 500g wege30,00zł/szt.
Wyborne pasztety
minimum zamówienia pasztetu mięsnego wynosi 300g
lub dowolna większa ilość
Pasztet z indyka BIO14,90zł/100g
Pasztet z gęsi14,50zł/100g
Pasztet z gęsi ze śliwką15,50zł/100g
Pasztet z dzika z zielonym pieprzem 12,50zł/100g
Pasztet z zająca19,00zł/100g
Pasztet z królika bez jaj i bułki15,50zł/100g
Pasztet z perliczki14,50zł/100g
Pasztety wegańskie BIO
minimum zamówienia pasztetu wege wynosi 500g
lub wielokrotność
Pasztet z soczewicy BIO 1 szt. ok. 1kg5,50zł/100g
Pasztet z dyni BIO 1 szt. ok. 1kg5,90zł/100g
Pasztet z ciecierzycy BIO 1 szt. ok. 1 kg5,50zł/100g
Na świąteczny stół
Żurek tradycyjny z ekologiczną białą kiełbasą 0,5l
pasteryzowany
36,00zł/szt.
Rosół z kurczaka ekologicznego 0,5l pasteryzowany34,00zł/szt.
Rosół z perliczki 0,5l pasteryzowany40,00zł/szt.
Bitki wołowe 500ml 2 porcje pasteryzowane 59,00zł/szt.
Rolada z kaczki11,90zł/100g
Rolada z kurczaka zagrodowego z pistacjami13,50zł/100g
Rolada z perliczki15,50 zł/100g
Kaczka pieczona z jabłkami
minimum zamówienia 1 szt.
140,00zł/szt.
Schab pieczony z majerankiem9,80zł/100g
Kotlet mielony drobiowy BIO17,50zł/szt.
Sznycel z indyka ekologicznego (1 sznycel ok. 180g)14,50zł/100g
Gołąbki z indykiem w sosie pomidorowym BIO 0,5l
pasteryzowane
26,00zł/szt.
Gołąbki z kaszą jaglaną, boczniakiem i warzywami
4szt. wege
40,00zł/op.
Bigos tradycyjny 0,5l pasteryzowany32,00zł/szt.
Dodatki
Kluski śląskie BIO 500g23,00zł/szt.
Kopytka BIO 500g23,00zł/szt.
Ziemniaki pieczone BIO 500g16,00zł/szt.
Sos paprykowy 200ml15,00zł/szt.
Sos pieczeniowy 300ml12,00zł/szt.
Słodkości
Mazurek kajmakowy 500g66,00szt.
Placek drożdżowy Hrabiego z bakaliami119,00 zł/kg

Uwaga!
Na Święta przyjmujemy zamówienia wyłącznie na towary z powyższej oferty. Produkty ze stałej oferty będą w miarę możliwości produkcyjnych dostępne w wolnej sprzedaży.

Formy składania zamówień: do 17 marca 2024r.
– Na stronie internetowej e-skarbysmaku.pl
– Osobiście na udostępnionym Formularzu:

ul. Potocka 14 Warszawa-Żoliborz
tel. 507 174 854
ul. A. Magiera 13A Warszawa-Bielany
tel. 515 771 938
ul. Żelazna 51/53 Warszawa-Wola
tel. 572 426 801
ul. Bracka 20 Katowice
tel. 515 771 938
– Drogą mailową ( sklep@skarbysmaku.pl )

Terminy realizacji 28-29.03.2024 z uzgodnioną godziną odbioru:

28.03 czwartek godz. 14 – 17:30 ul. Potocka 14/11
28.03 czwartek godz. 14 – 17:30 ul. A. Magiera 13A
28.03 czwartek godz. 14 – 17:30 ul. Żelazna 51/53 Biobazar Warszawa

29.03 piątek godz. 12 – 17:30 sklep ul. Potocka 14 lok 11 Warszawa
29.03 piątek godz. 12 – 17:30 sklep ul. A. Magiera 13A Warszawa
29.03 piątek godz. 7 – 14 BioBazar Katowice Huta Baildona
29.03 piątek godz. 12 – 17:30 BioBazar Warszawa, ul. Żelazna 51/53

Warunki realizacji zamówienia:
– wpłacenie zaliczki w wysokości od 50% do 100% wartości zamówienia,
– zamówienia przyjmujemy wyłącznie na podaną minimalną ilość,
– termin wpłaty zaliczki 3 dni od otrzymania na e-mail informacji niezbędnych do przelewu zaliczki(kwota, numer konta, tytułem: nadany numer zamówienia z systemu Skarby smaku)
– realizujemy tylko potwierdzone zamówienia z nadanym numerem.

Wesołych i smacznych Świąt Wielkanocnych
życzy załoga Skarbów Smaku.